Töltés

Cégünk kis családi vállalkozásként indult pár éve azzal a nem titkolt céllal, hogy a lehető legszélesebb körű szolgáltatásokat tudjuk nyújtani ügyfeleinknek. Fő profilunk az utánfutó kölcsönzés. Gépparkunk kialakításakor az volt a fő szempont, hogy minden igényt ki tudjunk elégíteni a háztartási hulladék szállítására alkalmas, kis méretű utánfutótól, a motor szállító utánfutón keresztül egészen a személygépkocsi szállítására alkalmas trailerekig.

Autókölcsönzőként is tevékenykedünk, alacsony áron és megbízható gépjárműparkkal.

     Országos autópályamatricával és assistance szolgáltatással! Ön csak kiválassza a számára szükséges járműtípust www.bccars.hu és már viheti is. Ha műszaki problémája adódik, jelzi nekünk és mi megoldjuk. Mi kell ennél több!?

 

Az elmúlt évek tapasztalata alapján nagy kereslet van a gépjármű átírási, forgalomba-helyezési szolgáltatásunkra is, mely kapcsán kiemelt kapcsolatrendszerrel igyekszünk a lehető leggyorsabban megoldást találni a különböző eredetű kérésekre, legyen szó honosításról, eredetvizsgálatról, regisztrációs adó rendezéséről vagy akár komplett szolgáltatás-csomagról.

Számunkra ez sem probléma:  akár a régi Corvin reklámban – minden szinten, szinte minden, – ami autóval kapcsolatos. De lehetne cégünk szlogenje a következő:
A lehetetlent azonnal megoldjuk, csak a csodára kell egy kissé várni – de higgye el, megéri Önnek is.

Hozzászólások (Nincs hozzászólás)