Töltés

Cégünk kis családi vállalkozásként indult pár éve azzal a nem titkolt céllal, hogy a lehető legszélesebb körű szolgáltatásokat tudjuk nyújtani ügyfeleinknek. Fő profilunk az utánfutó kölcsönzés. Gépparkunk kialakításakor az volt a fő szempont, hogy minden igényt ki tudjunk elégíteni a háztartási hulladék szállítására alkalmas, kis méretű utánfutótól, a motor szállító utánfutón keresztül egészen a személygépkocsi szállítására alkalmas trailerekig.

Autókölcsönzőként is tevékenykedünk, alacsony áron és megbízható gépjárműparkkal.

     Országos autópályamatricával és assistance szolgáltatással! Ön csak kiválassza a számára szükséges járműtípust www.bccars.hu és már viheti is. Ha műszaki problémája adódik, jelzi nekünk és mi megoldjuk. Mi kell ennél több!?

 

Az elmúlt évek tapasztalata alapján nagy kereslet van a gépjármű átírási, forgalomba-helyezési szolgáltatásunkra is, mely kapcsán kiemelt kapcsolatrendszerrel igyekszünk a lehető leggyorsabban megoldást találni a különböző eredetű kérésekre, legyen szó honosításról, eredetvizsgálatról, regisztrációs adó rendezéséről vagy akár komplett szolgáltatás-csomagról.

Számunkra ez sem probléma:  akár a régi Corvin reklámban – minden szinten, szinte minden, – ami autóval kapcsolatos. De lehetne cégünk szlogenje a következő:
A lehetetlent azonnal megoldjuk, csak a csodára kell egy kissé várni – de higgye el, megéri Önnek is.

ÉRDGÉPKER KFT.

Cégünk 2006 óta működik és foglalkozik kisgépek forgalmazásával. A másik fő tevékenységünk kisgépszervizelés-alkatrészforgalmazás. Nálunk nemcsak gépet vásárolhat, hanem hozzáértésünkből kifolyólag bátran kérheti tanácsunkat, segítségünket. A/ www.SzerszamPark.hu  / úgy hoztuk létre, hogy egyszerűen és gyorsan /akár regisztráció nélkül/ vásárolhasson nálunk. A webáruházunk folyamatosan bővülő kínálattal és állandó akciókkal várja önöket. Más cégekkel szemben előnyt élvezve, a gépe meghibásodása esetén a szervízelésben is állunk rendelkezésére, akár soron kívüli garanciális vagy azon túli javításban.

 

30 éve családi vállalkozásként kezdtünk autókereskedelemmel foglalkozni. Azóta több 1000 autót értékesítettünk, ez a szenvedélyünk. Az évek alatt megértettük, hogy mik a vásárlók igényei és igyekszünk ehhez mérten kialakítani gépjármű-parkunkat. Kiemelt figyelmet fordítunk a Magyarországon üzembe helyezett autóknak, melyek megadják a leinformálhatóság biztonságát. Értjük a vásárlók részéről felmerülő kételyeket, félelmeket – így bármelyik autónk esetében lehetőséget biztosítunk állapotfelmérésre. Kérésre, előre egyeztetett időpontban az Ön által választott szervízbe* visszük.(*20km-es vonzáskörzetben) Szakértelmünkkel igyekszünk nem csak a vásárlás időpontjáig, hanem azt követően is segíteni Önöket – legyen szó alkatrész-beszerzésről, vagy átírásról.

A használt autó értékesítés mellett elindítottuk bizományos rendszerben történő értékesítésünket is, mellyel azon Ügyfeleinknek igyekszünk segítséget nyújtani, akik nem szeretnék magukra vállalni az autójuk értékesítésével járó terheket. Bizományosi megállapodásunk alapján mi hirdetjük az autót, fogadjuk a potenciális vevőket és sikeres adás-vétel esetén intézzük a kapcsolódó adminisztrációs feladatokat is.

Mindemellett autóbeszámítással is foglalkozunk, mely könnyebbséget jelenthet azok számára, akik autó vásárlás előtt állnak és nem szeretnének bajlódni a saját járművük értékesítésével.

Minden, ami autó – egy helyen. Ez a mottónk!

Tekintse meg kínálatunkat a www.dudicar.hu oldalon.

Szükség esetére…
Az alább letölthető dokumentum baleset esetén jöhet nagyon jól, mert a kitöltésével megkönnyítjük a kárrendezés menetét.

Azért Európai Baleseti Bejelentő a neve, mert minden európai országban ugyanazt a tartalmat kell kitölteni ugyanabban a rubrikában.
Bármelyik oldal lehet a “vétkesé” vagy a “vétlené”, a kitöltése nem jelenti a felelősség elismerését, csupán a tények rögzítése a cél.

 

Egy jó tanács: Érdemes fényképekkel is rögzíteni a baleseti helyzetet, ami szintén segítséget jelent a kárrendezőnek!

Bejelentő lap letöltése
(kattintson az ikonra)