Töltés

30 éve családi vállalkozásként kezdtünk autókereskedelemmel foglalkozni. Azóta több 1000 autót értékesítettünk, ez a szenvedélyünk. Az évek alatt megértettük, hogy mik a vásárlók igényei és igyekszünk ehhez mérten kialakítani gépjármű-parkunkat. Kiemelt figyelmet fordítunk a Magyarországon üzembe helyezett autóknak, melyek megadják a leinformálhatóság biztonságát. Értjük a vásárlók részéről felmerülő kételyeket, félelmeket – így bármelyik autónk esetében lehetőséget biztosítunk állapotfelmérésre. Kérésre, előre egyeztetett időpontban az Ön által választott szervízbe* visszük.(*20km-es vonzáskörzetben) Szakértelmünkkel igyekszünk nem csak a vásárlás időpontjáig, hanem azt követően is segíteni Önöket – legyen szó alkatrész-beszerzésről, vagy átírásról.

A használt autó értékesítés mellett elindítottuk bizományos rendszerben történő értékesítésünket is, mellyel azon Ügyfeleinknek igyekszünk segítséget nyújtani, akik nem szeretnék magukra vállalni az autójuk értékesítésével járó terheket. Bizományosi megállapodásunk alapján mi hirdetjük az autót, fogadjuk a potenciális vevőket és sikeres adás-vétel esetén intézzük a kapcsolódó adminisztrációs feladatokat is.

Mindemellett autóbeszámítással is foglalkozunk, mely könnyebbséget jelenthet azok számára, akik autó vásárlás előtt állnak és nem szeretnének bajlódni a saját járművük értékesítésével.

Minden, ami autó – egy helyen. Ez a mottónk!

Tekintse meg kínálatunkat a www.dudicar.hu oldalon.

Hozzászólások (Nincs hozzászólás)